Utfordringen

August 2019

Historiens første arrangement

Konkurransen mellom Mjøndalens a-lag og brannkonstabler ble en stor suksess. 
Hundretalls av tilskuere, brannsjefer, samfunnssikkerhetsministeren og presse var tilstede for å se våre stolte brannkonstabler i duell med toppidrettsutøverne. 

Eurosports innslag om hvordan Olivier Occean klarte seg i løypa.

Les DRM24s sak om konkurransen. “Minister rørt over brannfolka”

Opptak av direktesending

Bildegalleri

Resultatliste

Bakgrunn for konkurransen mellom MIF og brannkonstablene

Mjøndalen idrettsforening (MIF) har fått nyss i at vi nå er i planleggingsfasen for å innføre brannsport til Norge. Dette er klubben som har sendt fotballaget Brann ned fra toppdivisjonen, som synger om å slukke brann, og som har sendt Brann ut av cupen flere ganger. 

Det har altså et spesielt forhold til brann på flere måter, og er villige til å lære mer om brannsikkerhet fra alle oss som driver med det. Dog er det slik at de ikke har troen på at brannfolk er topptrente. De har derfor sendt denne utfordringen til alle ansatte i brannvesenet i det ganske land.

                                     Vegard Hansen             Sondre Solholm Johansen

                          Sindre Trondsen          Olaf Tufte            Fredrik Godager

Vi viste filmen fra MIF på vårt andre møte i forbindelse med opprettelse av brannsport. Tidligere brannmann Olaf Tufte og flere av de andre branngutta ville gjerne si noen ord tilbake til fotballspillerne.

Ja, det skal være litt «fyring» rundt Brannsport.

Konkurransen mellom A-lagsspillerne til Mif og våre stolte brannmannskaper vil bli avholdt i hyggelig tone med mye moro rundt, tentativt den 14. august 2019. 

ALLE ER VELKOMMEN TIL Å SE PÅ KONKURRANSEN DENNE DAGEN. Det blir servert enkel mat og drikke til publikum, og vær forberedt på god mediedekning. Dersom du ønsker å prøve deg i løypa er det kan du melde deg på ved å benytte skjemaet nedenfor. Gjelder i hovedsak ansatte i brannvesenet (deltid eller fulltid), eller eventuelle andre kandidater som mener de er enda råere enn disse gutta!

Dere skal ikke se bort i fra at det blir litt brannfokus også i pausen mellom Mif og Brann, men dato for denne kampen er ennå ikke satt når vi nå 24.4 oppdaterte denne nettsiden.

Lokasjon for konkurransen